Nataša Stanojević: ,,Svi zajedno postajemo dio mozaika Cetinjske gimnazije''

Rate this item
(3 votes)
Dragi učenici i roditelji, poštovane koleginice i kolege,

Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti Vas na početku nove školske 2017/18.godine.

Nadam da ste se odmorili i da ste spremni za nove školske i radne obaveze.

Posebno mi je drago pozdraviti učenike prvih razreda, koji će se od ponedjeljka naći u Gimnaziji i zakoračiti putem novih znanja i izazova.
Svi zajedno postajemo dio mozaika Cetinjske gimnazije, mozaika koji je, bez obzira na doprinos svih prethodnih generacija ostao nedoslikan, nedovršen i nedorečen.
Svojim radom i odgovornošću promovisaćete vrijednosti naše škole, koje se baziraju na: znanju, toleranciji, humanosti, međusobnom uvažavanju i njegovanju međuljudskih odnosa, etičnosti i posvećenosti.Poštujući ove vrijednosti razvijaćete i misiju naše škole, u kojoj je učenik:kreativan, samostalan, slobodnomisleći, sposoban za timski rad, učenik koji postaje akademski građanin prepoznat od strane lokalne zajednice i države.Vjerujemo da ćete doživjeti školu kao mjesto na koje dolazite zbog znanja a ne zbog ocjena, kao mjesto okupljanja, učenja, druženja i mjesto gdje možete razviti sve svoje potencijale.
Ohrabrujemo Vas, da tragom uspješnih bivših gimnazijalaca i Vi postavite ciljeve, čijim ostvarivanjem nastavljate dugogodišnju tradiciju akademskih,uvaženih i priznatih učenika Cetinjske gimnazije.

Trudićemo se da Vam dani u školi budu ugodni, ispunjeni zanimljivim sadržajima i odličnim rezultatima.

Vrijeme koje je pred nama zahtijeva sposobnost za prihvatanje promjena, prilagodljivost i spremnost za usvajanje novih znanja. Iskoristite ga…

Nataša Stanojević, direktorica
Read 3198 times Last modified on četvrtak, 30 avgust 2018 19:45
subota, 02 septembar 2017 07:28 Written by  Administrator In Aktuelnosti