DODIJELJENA PRIZNANJA OVOGODIŠNJIM DOBITNICIMA "LUČE"

Učenicima osnovnih i srednjih škola sa Cetinja, ovogodišnjim dobitnicima diplome “Luča”, gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan dodijelio je priznanja gradske uprave, na svečanosti upriličenoj u dvorištu Biljarde.

Dodjeljujujući priznanja ovogodišnjim dobitnicima, gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan je istakao da su grad Cetinje i njegova uprava ponosni na svojih 37 maturanata i polumaturanata, koji su ove godine zavrijedili prestižno priznanje “Luča”. On je dodao da se uspjeh svake države i grada mjeri sa sposobnošću mladih, talentovanih i inovativnih ljudi, onih koji su se radom i rezultatima u obrazovanju i vannastavnim aktivnostima izdvojili od sredine u kojoj stasavaju.

Pohvale i nagrade dobili su i učenici Gimnazije: Anita Rakočević, Aleksandra Stamenković, Marica Stanković, Maša Đurić, Miljana Adžić, Ksenija Đukanović, Saška Tatar, Anđela Martinović, Ksenija Mijanović, Marta Martinović (Luča I); Balša Vušurović, Ivana Martinović, Aleksandra Borilović, Nataša Vukićević, Nikoleta Roganović, Jelena Vujović, Danilo Stanojević, Tamara Leković, Nina Jovović, Nastasja Latković, Anja Vuksanović, Petar Kapisoda, Marko Vukotić i Nikolina Pejović (Luča II).

Foto: Prijestonica Cetinje