PRVO MJESTO U KVIZU ZNANJA IT TEHNOLOGIJE

Pravilović Predrag,učenik III razreda naše škole, osvojio je prvo mjesto na takmičenju u kvizu znanja IT tehnologije u okviru manifestacije Fabrika znanja 2019.
 
Uspjeh ovog učenika je još jedan u nizu uspjeha naših učenika , koji je jako bitan ne samo za školu nego i za grad, jer se time pokazuje da se marljiv rad uvijek isplati i bude nagrađen. Kao učesnik ove manifestacije profesorica informatike Snežana Miletić istakla je da je ovaj učenik uvijek pokazivao visoki nivo znanja iz te oblasti i da je jako ponosna što je to krunisao prvim mjestom na ovom prestižnom takmičenju.

Fabrika znanja je organizovana (3.10.2019.god.) pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke Crne Gore, a glavni organizator i realizator IT kompanija Comtrade. Ova manifestacije koja je održana na UDG univerzitetu okupila je učenike i studenate iz cijele Crne Gore, kao i mnoge IT stručnjake i druge značajne ličnosti. Održana su i predavanja za učenike i profesore od strane IT stručnjaka, gdje su se učesnici upoznali sa najaktuelnijim IT trendovima.